SKOGBRANNSEMINAR CTIF 15. mars 2018

CTIF ønsker alle påmeldte velkommen til skogbrannseminar. Seminaret gjennomføres på Sivilforsvarets fjellanlegg som ligger (som nærmeste nabo)  vest for Drammen skisenter, Kristian Brennersvei 140, 3029 Drammen. Kursdeltakere henstilles til å parkere på Drammen Skisenter.

 

Velkommen til en nytenkende praktisk- pedagogisk dag med skogbrannberedskap!

Vi innbyr til et spennende og lærerikt skogbrannseminar med fokus på samvirke, taktisk ledelse, helikopterstøtte, HMS, organisering av ressurser på bakkenivå, slukketeknikker, og erfaringsoverføring og læring etter øvelser og hendelser!

Målgruppe: Operativ taktisk ledelse i Brannvesen, Sivilforsvar og Skogbranntropper som skal ivareta det fysiske slukkearbeidet i terrenget og inngå som en del av et lag eller en sektor i bekjempelse av skogbrann.

Sted: Fjellanlegget, Buskerud sivilforsvarsdistrikt, Drammen

Vær i forkant av skogbrannsesongen!

  • Tidspunkt: 15 Mars 2018 kl. 09:00 – 17:00
  • Deltakeravgift: Kr. 500,- per deltaker.
  • Påmeldingsfrist 22.februar
  • Program Skogbrannseminar

Ved behov for overnatting fra 14 – 15.mars kan dette tilbys feltmessig, i køyesenger, inne i fjellanlegget. Felles dusj og bad. Håndklær, sovepose, laken og pute må medbringes.

Kost: Middag/kveldsmat og frokost den 15.mars bekostes/tas med av den enkelte. Fullt utstyrt kjøkken er tilgjengelig i fjellanlegget og står til fri disposisjon.

Spørsmål vedrørende overnatting kan rettes til; Thrine Carlsen på tlf. 92223872 eller e-post; thrine.carlsen@dsb.no

Generelle spørsmål om seminaret rettes til; Carina Halvorsen på tlf. 94143577 eller e-post; carina.halvorsen@skien.kommune.no

   Samarbeidsaktører: